review EVOLVE FX420 dual sim Android 4.1 dar pretul?

Posted by Unknown On duminică, 24 martie 2013 0 comentarii
 Recent, cehii de la  ABACUS Electric au lansat pe piata telefonul dual sim EVOLVE FX420 cu sistem de operare Google android 4.1.1 jelly bean, procesor dual core ARM Cortex-A9, ecran capacitive si multe altele.

 Nu va ganditi ca telefonul este de la cine stie ce brand, in ziua de astazi multe companii precum ALLVIEW, se duc in china, isi aleg un telefon, cumpara lotul si apoi pleaca cu el in tara de origine sa-l lanseze ca si cum ar fi facut de ei. Telefonul Evolve FX420 este tot un telefon chinezesc, deci in afara de perofmanta ne putem astepta la rezultate bune sau nu ..
 - telefonul suporta doua simuri simultan insa asta nu inseamna ca poate prelua apeluri de pe ambele simuri in acelasi timp! acest telefon nu are posibilitatea de apel in asteptare intre sim-uri pentru ca nu are doua antene care sa permita acest lucru! (lucru testa de mine, am 'prins' versiunea pur chinezeasca a acestui brand, fara numele lor pe aparat)
 - sistemul de operare este unul foarte nou, de la Google, versiunea jelly bean

 - display-ul este unul capacitive, din sticla cu tehnologie multitouch in 5puncte, calitatea este de invidiat in comparatie cu telefoanele allview, care de cele mai mutle ori sunt puse pe locul 2, dupa banii investiti.
 - wifi hotspot? binenteles, nu cred ca mai este cazul sa ne intrebam daca un telefon cu astfel de date tehnice duce lipsa de hotspot... cel putin eu nu am intalnit.. mai toate au aceasta funcite. Ce poti face cu aceasta functie? pai este simplu, iti transformi telefonul intr-un mini router wireless ce emite internet pentru prietenii tai ramasi in pana .. COOL NU?!
 - ce mai are telefonul pe scurt: ram 512mb, procesor dual core de 1.0ghz, camera 5mpx, port microusb de incarcare si cam atat, plus niste programe preinstalate.

articol preluat de pe siteul celor de la chip, pretul nu a fost inca dezvaluit insa in china se vinde cu aproximativ  140dolari.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu