pret/review LG OPTIMUS G / LG F180K F180S OPTIMUS G cu 4G LTE

Posted by Unknown On duminică, 24 martie 2013 0 comentarii
Noul telefon Lg Optimus G E973, recent lansat si la noi, a cunoscut un real succes pe pietele asiatice, LG a reusit sa vanda cateva milioane de exemplare si se asteapta sa aibe acelasi succes si in Romania.. Oare v-a reusii? in ciuda pretului sau de aproximativ 500euro la liber? In Coreea sau China un astfel de exemplar costa aproximativ 350euro, mai jos aveti cateva poze facute anul trecut in timp ce telefonul era pus la vanzare:
 Lg optimus G se regaseste pe pietele din Asia sub diferite denumiri: LG E405F E975 E973 Optimus G F180L/S/K.
 Recent, acest model a fost lansat si la noi prin operatorul de telefonie Orange, disponibil cu un pret de 180euro la abonament (cei drept te ususca) sau la 500euro la liber +decondarea daca vrei sa folosesti telefonul in alta retea (deci iar de usuca).
 - Ecranul de 4.7inch este super luminos si clar, rezolutia este de calitate HD 1280x728pixeli iar tehnolgia folosita este multitouch cu iPS+
 De asemenea ecranul este acoperit cu o tehnologie nou-intalnita dar nu foarte raspandita pe telefoanele din ziua de azi, Corning Gorilla Glass 2, ce ofera ecranului protectie impotriva zgarieturilor.
 - LG Optimus G este primul smartphone din lume care cel mai nou procesor Qualcomm, Snapdragon S4 Pro Quad-Core, care permite rularea simultană a mai multor aplicații. Insa nu este si primul care beneficiaza de functie Multitasking, aceasta informatie este total gresita, exista multe telefoane la ora actuala ce permite multitask, adica sa poti viziona un film, sa il pui in standby si mai apoi sa pornesti un joc!
 - Aplicatii interesante ce le gasiti pe LG OPTIMUS G: Live Zooming, prin care poți mări de până la cinci ori imaginea unul clip video în timp ce acesta rulează. Translator, ce permite traducerea meniului pentru alte 44 de tari. Comanda Vocala: spre exemplu, daca doriti sa activati camera doar rostiti cuvantul 'LG' sau 'cheese' .
 - Tehnologie 4G: oferta de telefoane 4G LTE de pe piata locala este cam saraca, Lg Optimus G E973 este binevenit pentru aceia dintre noi care vor sa se utilzeze aceasta tehnologie.
 - Calitate HD VOICE: telefonul este compatibil cu acest serviciu lansat de Orange datorita calitatii materialelor si atentiei acordate acestui aspect la smatphone-urile din ziua de azi.
 - Lg Optimus G E973 ruleaza cel mai versatil sistem de operare Google Android 4.1 Jelly bean
 - Bateria telefonului este de 2100mah Li-on si rezista aproximativ 3.5zile fara internet activ si ~1.5zile cu internet, jocuri si apeluri.


 - Alte aplicatii/functii ale telefonului:
- Active noise cancellation with dedicated mic
- MicroSIM card support only
- SNS applications
- MP4/H.264/H.263/WMV/DviX player
- MP3/WMA/WAV/FLAC/eAAC+/AC3 player
- Photo viewer/editor
- Document viewer/editor
- Organizer
- Voice memo/dial/commands
- Predictive text input

 - Procesorul telefonului este unul American, Qualcomm MDM9615/APQ8064 lansat in anul 2012 iar numele lui de cod este Snapdragon S4 Pro.





iata si cum arata pachetul telefonului achizitionat dintr-un magazinas din China:
(click pe imagine pentru marire)

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu