zte v987 dual sim procesor mtk6589 quad core - mini review

Posted by promovare bucuresti On vineri, 22 martie 2013 0 comentarii
incep astazi cu un mini review al unui telefon quad core mtk6589 recent aparut, este vorba de zte v987 dual sim lansat si la CES.

 pretul telefonului zte v987 dual sim este de aproximativ 1500ron


 - aceste telefoane cu procesor mtk6589 quad core nu au apel in asteptare intre sim-uri, este adevarat, am testat si nu au aceasta functie, daca nu gresesc, defapt nu au dual procesor in apel... adica doua antene pentru apel.

 - Bateria telefonului zte v987 dual sim este de 2500mah, pe mine personal m-a tinut aproximativ 2zile cu internet, jocuri si apeluri.

 - Dispune de procesor Mtk mt6589 quad core, cel mai nou model de procesor lansat pe piata in luna decembrie 2012, Zte a fost printre primele companii serioase ce au lansat pe piata astfel de telefoane cu procesor mtk6589, daca nu chiar singura, multe alte modele au fost anuntate insa acestea nu au mai aparut la vanzare.

 - Ruleaza cel mai versatil sistem de operare: Google android Jelly Bean V 4.1 cu posibilitate de upgrade la versiunea 4.2

 - Display-ul este de 5.0 inch cu rezolutie HD 1280x720 pixeli, touchscreen din STICLA, tip capacitive foarte sensibil ce preia comenzile doar la caldura degetului.

 - Camera foto frontala 1mpx si cea dorsala cu rezolutie de 8mpx, calitatea este net-superioara altor modele de telefon dual sim mtk6589, chiar daca rezoltuia este mai mica de 13mpx, in cazul de fata, 8mpx pentru zte v987.

 - Navigarea pe internet este foarte fluenta si rapida, zte v987 ruleaza cu rapiditate pagini in html5 si videoclipuri online cu subtitrare.

 - Aplicatii: zte v987 dual sim are preinstalat Google Play (noul android market) de unde puteti descarca mii de aplicatii si jocuri de ultima generatie, perfect compatibile cu telefonul ales de dvs. De asemenea pe telefon gasiti o multitudine de aplicatii gratuite, gata preinstalate pentru a putea folosii telefonul la performante maxime chiar de la prima utilizare!

ma bucur daca v-a fost de real ajutor acest mini review zte v987 dual sim  si daca aveti intrebari nu eziati sa ma intrebati

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu