Matteo - Tu Tu Tu

Posted by Alexandru Ababei On marți, 8 ianuarie 2013 1 comentarii
Melodia lui Matteo care a fost lansata pe 1 Noiembrie a anului trecut poarta numele de Tu Tu Tu si a reusit sa stranga pe YouTube peste 340.000 de vizualizari  

Versurile dar si melodia sunt marca Matteo, dar a fost ajutat si de Florin Nedelcu si Boier Bibescu.


Melodia poate fi gasite pe net pentru cei care nu vor sa cumpere single-ul pe foarte multe site-uri dedicate download-ului de astfel de materiale. Videoclipul a fost publicat pe YouTube la categoria Entertainment si a reusit sa stranga foarte multe like-uri, are peste 1.800 de like-uri, in timp ce numarul dislike-urilor este de doar 80.


Matteo - Tu Tu Tu are si un feedback frumusel pe YouTube, foarte multi ascultatori spun ca melodia este foarte reusita si se vede acest lucru cand ne uitam la vizualizari, dar si la like-uri. Multi insa spun ca Matteo poate mai mult, are melodii mai reusite de cat aceasta, dar nu il critica, doar isi declara simpatia pentru alte melodii de-ale artistului.


Eu spun ca este o melodie reusita a cantaretului care a declarat ca isi doreste sa colaboreze in special cu Horia Brenciu, juratul de la Vocea Romaniei.


Voi ce parerea aveti despre Matteo - Tu Tu Tu?

1 comentarii:

Trimiteți un comentariu